Taal:

Over ons

Sinds 1985 zijn wij een naaimachinehandel die gespecialiseerd is in het onderhouden, aanpassen en leveren van nieuwe en gebruikte industrieële naaimachines en borduurmachines. Voor zowel de confectie, meubelstoffering, autobekleding, zeilmakerij, matrassen, schoenen, Marokijn bewerking (tassen), als technische textiel industrie met daarin alles wat gestikt kan worden.

Ons bedrijf is officieel dealer van Dürkopp-Adler en Global industrie naaimachines ook zijn we officieel dealer voor de Benelux van de Ricoma en de Toyota / Tajima industrie borduurmachines.

Verder bieden wij diverse andere merken naaimachines aan waaronder :
Pfaff, Brother, Union-Special, Juki, Pegasus, Sunstar enz. ook deze machines kunnen naar eigen wens uitgerust worden en staan we garant voor een goede service. Al de door ons aangeboden machines kunnen we uitleggen en het volledige technisch onderhouden ervan uitvoeren.

Van al deze merken bieden we niet het gehele gamma aan en ook op onze website vindt u niet elke uitvoering, omdat dit vaak speciale toepassingen betreft of omdat we van een ander merk een beter model / alternatief kunnen aanbieden.

Al de door ons aangeboden en geleverde machines kunnen we volledig ondersteunen met service en support. Doordat ons service team beschikt over goede technische kennis en product kennis zijn we al ruim 30 jaar een betrouwbare partner voor vele grote maar ook kleine bedrijven en particulieren.

U kunt dan ook met vele vragen bij ons terecht.

Om spam tegen te gaan, reken het sommetje uit:   =