Taal:

Service

Wij staan garant voor de goede kwaliteit van onze machines toch heeft iedere machine wel eens onderhoud nodig. Bel of mail ons voor een afspaak en onze monteurs staan voor u klaar.

 

Hoe gaat Wim Vinken B.V om met het Coronavirus (COVID-19)?

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd. Het raakt ons allemaal. Wij zijn zover het kan gewoon aan het werk echter hebben wij wel wat aanpassingen moeten doen om onze dienstverlening zo goed als mogelijk door te latengaan. 

Zo vragen wij u nu om altijd een afspraak te maken voor dat u bij ons langs komt.

Onze collega’s in de buitendienst komen dagelijks op veel verschillende plekken. Bij bedrijven, ateliers, klanten thuis, maar ook bij leveranciers. En daarom hebben wij besloten dat wij tot nader bericht geen service/reparatie/onderhoud op locatie uitvoeren, de risico’s zijn op dit moment te groot voor de gezondheid van u en onze medewerkers, dat wij alleen nog service/reparatie/onderhoud uitvoeren na afspraak in onze werkplaats te Ittervoort. 

Zodra de situatie het weer toelaat kan zullen wij weer op locatie komen.

Komt u bij ons langs? Dan vragen wij u deze maatregelen te lezen:

  • Bewaart 1,5 meter afstand.
  • Ontsmet u handen bij binnenkomst
  • Onze medewerkers geven geen hand.
  • Wij zullen u tot nader order niet meer laten tekenen op de werkbon
  • Heeft u of een van uw huisgenoten/mederwerkers last van keelpijn, hoesten en/of koorts? Dan vragen wij u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om de afspraak te verplaatsen. en NIET naar ons toe te komen Bel: 0475-566464

Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen waar zij zich aan houden. Hierbij volgen wij uiteraard de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. 

Om spam tegen te gaan, reken het sommetje uit:   =