Taal:

Prijzen

Al onze prijzen zijn exclusief BTW , exclusief verzendkosten en zijn veelal vanaf prijzen. Ook kunnen prijzen afwijken van het getoonde model of door prijs verandering en eventuele typefouten. Wel proberen wij een zo juist mogelijke indicatie te geven.

Betalingswijzen

U kunt kiezen uit 2 verschillende methoden om te betalen:
Bestaande klanten die reeds in ons klantenbestand staan kunnen na ontvangst van de goederen en de factuur, betalen per bank overschrijving. Betalingstermijn 8 dagen netto.

Nieuwe klanten die nog niet in ons klantenbestand staan dienen vooraf te betalen en zullen van ons na bestelling eerst een factuur ontvangen, Zodra de betaling is ontvangen zullen wij de goederen via PostNL aan u verstuurd worden of ligt de bestelling klaar voor afhalen op onze vestiging in Ittervoort (NL)

Bij ons kunt u op de vesteging NIET per Pin/Bankcontact betalen. Betaling kan alleen contant of via overboeking per bankieren app van u bank. 

Verzend informatie

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen de door u bestelde artikelen naar u te verzenden, met voorbehoud op artikelen die niet voorradig zijn. Wij versturen u bestelling met PostNL. 

Garantie

Garantie op onze producten verschillen van 3 maanden tot 2 jaar.
Onderdelen en toebehoren geleverd, en niet door onze eigen technische dienst gemonteerd geven wij 3 maanden garantie.
Onderdelen en toebehoren gemonteerd door onze eigen technische dienst 6 maanden garantie.
Nieuwe industrie naaimachines, borduurmachines, snijmachines, stoom en strijkapparatuur 12 maanden.
Gebruikte industrie naaimachines, borduurmachines,  snijmachines, stoom en strijkapparatuur 6 maanden. 
Wij hanteren een carry -in garantie, dat wil zeggen dat een defecte machine bij ons moet worden aangeleverd.
Indien de klant geen mogelijkheid heeft de machine te brengen, kan onze eigen technische dienst uw machine in uw bedrijf of bij u thuis op locatie repareren.
U dient dan ook in de garantie periode de voorrijkosten te betalen.

Elektronische storingen kunnen niet op locatie worden opgelost/hersteld deze zullen ten aller tijden in onze werkplaats gerepareerd dienen te worden.

 

Indien u verdere vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via onderstaand mailadres of per telefoon : +31 (0)475 56 64 64 van Maandag t/m Donderdag van 8:00 tot 16:30 uur, Vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur,  Zaterdag op afspraak, Zondag gesloten.

 

Privacy statement

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij geen aansprakelijkheid accepteren voor eventuele onjuiste gegevens en of prijzen. Noch kunt u aan de verstrekte informatie rechten ontlenen.

Wim Vinken B.V. respecteert de privacy van alle bezoekers van deze website. De gegevens die u op deze site achterlaat, worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. De gegevens worden opgenomen in een database en zullen alleen worden gebruikt door Wim Vinken B.V.

 

Onze Bedrijfsgegevens

Wim Vinken B.V.

Branskamp 1

6014 CB  Ittervoort

+31 (0) 475 56 64 64

info@vinkenservice.nl

www. vinkenservice.nl

BTW NL8188.58.783.B01

KvK 14098502