Taal:

Leerling monteur / servicemonteur ( M / V )

(fulltime)

 

Over Wim Vinken BV
Sinds 1985 zijn wij een industriële naaimachinehandel gespecialiseerd is in het onderhouden, automatiseren en leveren van industrie naaimachines en borduurmachines en nog veel meer. Voor zowel de confectie, meubelstoffering, zeilmakerij als technische textiel industrie. Met ons breed programma zijn wij op zoek naar een monteur die openstaat voor zijn eigen ontwikkeling. Vakkennis staat bij ons hoog in het vaandel en ook wij leren nog dagelijks door de verandering van materialen en toepassingen. Hierdoor blijft ons vak uitdaging bieden en worden de werkzaamheden meer en uitgebreider. Daarom zijn wij op zoek naar een man of vrouw die deze uitdaging en ontwikkeling wil aan gaan van leerling monteur naar service monteur.

 

Inhoud van de functie:
Zelfstandig of samen met collega’s service-opdrachten uitvoeren aan industriële naai-, borduurmachines, strijkapparatuur en toebehoren.

De werkzaamheden bestaan uit:

 •          Opbouwen van nieuwe naai- en borduurmachines (zo leer je ons gamma kennen)
 •          Testen en fijn afstelling na opbouw.
 •          Reparaties uitvoeren in de werkplaats als ook op locatie bij klanten in Nederland en België;
 •          Doormeten van stroomvoorzieningen bv. Element stoomketel
 •          Aanpassingen verzorgen aan machines naar wens van de klant;
 •          Advies aan klanten bv. Juiste gebuikt of toepassing machines
 •          Telefonisch technische ondersteuning verlenen aan klanten bij storingen en/of andere vragen.

 

Functievereisten:
Technische opleiding op MBO- HBO  BSO – TSO niveau met basis kennis van Elektra, Mechanische techniek en pneumatiek. Ervaring is meegenomen in een service technische functie. In de naaimachines / borduurmachines zitten veel fijnmechanische overbrengingen waar aan gesteld kan worden hiervoor is het begrijpen / technisch inzicht belangrijk. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. De Duitse , Engelse of Franse taal is een extra aanvulling. Goede communicatieve vaardigheden. In staat om zelfstandig te werken. Bereid tot het volgen van interne en vervolgens bij gebleken geschiktheid externe opleidingen. Een vriendelijke houding tegenover de klant. In bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden:
De geschikte kandidaat ontvangt een passend salaris, afhankelijk van onder meer opleiding en ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met uitzicht op vast dienstverband. Minstens zo belangrijk is dat u deel kunt gaan uitmaken van een klein gemotiveerd team met een breed toekomstperspectief en een prettige werksfeer.

Sollicitatie:
U kunt uw sollicitatie (CV + motivatiebrief) sturen naar: wimjr@vinkenservice.nl.

 

Telefonische acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Borduurmachine monteur / servicemonteur ( M / V )

(fulltime)

 

Over Wim Vinken BV
Sinds 1985 zijn wij een industriële naaimachinehandel gespecialiseerd is in het onderhouden, automatiseren en leveren van industrie naaimachines en borduurmachines .Voor zowel de confectie, meubelstoffering, zeilmakerij als technische textiel industrie. Met ons breed programma zijn wij op zoek naar een borduurmachine monteur welke openstaat voor zijn eigen ontwikkeling. Vakkennis staat bij ons hoog in het vaandel en ook wij leren nog dagelijks door de verandering van materialen en toepassingen. Hierdoor blijft ons vak uitdaging bieden en worden de werkzaamheden meer en uitgebreider. Daarom zijn wij op zoek naar een man of vrouw die deze uitdaging en ontwikkeling wil aan gaan van leerling monteur naar service monteur.

 

Inhoud van de functie:
Zelfstandig of samen met collega’s service-opdrachten uitvoeren aan borduurmachines en  toebehoren.

De werkzaamheden bestaan uit:

 •          Opstellen van nieuwe borduurmachines;
 •          Testen en fijn afstelling na opbouw in de werkplaats;
 •          Installatie bij de klant met uitleg van de bediening;
 •          Reparaties uitvoeren in de werkplaats als ook op locatie bij klanten in Nederland en België;
 •          Storing zoeken;
 •          Fijnmechanisch afstellen ;
 •          Parameters instellen via het Touch screen;
 •          Aanpassingen verzorgen aan borduurmachines naar wens van de klant;
 •          Advies geven aan klanten bv. Juiste gebuikt of toepassing machines;
 •          Telefonisch technische ondersteuning verlenen aan klanten bij storingen en/of andere vragen.

 

Functievereisten:
Technische opleiding op MBO- HBO  BSO – TSO niveau met basis kennis van Elektra, Mechanische techniek en pneumatiek. Ervaring is meegenomen in een service technische functie. In de naaimachines / borduurmachines zitten veel fijnmechanische overbrengingen waar aan gesteld kan worden hiervoor is het begrijpen / technisch inzicht belangrijk. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Duits, Engels en/of Franse taal is een extra aanvulling. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Ook beschik je over een klant- en servicegerichte instelling. Je bent in staat om zelfstandig te werken. Bereidheid tot het volgen van interne en vervolgens bij gebleken geschiktheid externe opleidingen. In bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden:
De geschikte kandidaat ontvangt een passend salaris, afhankelijk van onder meer opleiding en ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met uitzicht op vast dienstverband. Minstens zo belangrijk is dat u deel kunt gaan uitmaken van een klein gemotiveerd team met een breed toekomstperspectief en een prettige werksfeer.

Sollicitatie:
U kunt uw sollicitatie (CV +motivatiebrief) sturen naar: wimjr@vinkenservice.nl.

 

Telefonische acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.