Taal:

Over ons / Informatie

Sinds 1985 zijn wij een naaimachinehandel die gespecialiseerd is in het onderhouden, aanpassen en leveren van nieuwe en gebruikte industrieële naaimachines en borduurmachines. Voor zowel de confectie, meubelstoffering, autobekleding, zeilmakerij, matrassen, schoenen, Marokijn bewerking (tassen), als technische textiel industrie met daarin alles wat gestikt kan worden.

Ons bedrijf is officieel dealer van Dürkopp-Adler en Global industrie naaimachines ook zijn we officieel dealer voor de Benelux van de Ricoma en de Toyota / Tajima industrie borduurmachines.

Verder bieden wij diverse andere merken naaimachines aan waaronder :
Pfaff, Brother, Union-Special, Juki, Pegasus, Sunstar enz. ook deze machines kunnen naar eigen wens uitgerust worden en staan we garant voor een goede service. Al de door ons aangeboden machines kunnen we uitleggen en het volledige technisch onderhouden ervan uitvoeren.

Van al deze merken bieden we niet het gehele gamma aan en ook op onze website vindt u niet elke uitvoering, omdat dit vaak speciale toepassingen betreft of omdat we van een ander merk een beter model / alternatief kunnen aanbieden.

Al de door ons aangeboden en geleverde machines kunnen we volledig ondersteunen met service en support. Doordat ons service team beschikt over goede technische kennis en product kennis zijn we al ruim 35 jaar een betrouwbare partner voor vele grote maar ook kleine bedrijven en particulieren.

U kunt dan ook met vele vragen bij ons terecht.

 

Onze Bedrijfsgegevens

 

Wim Vinken B.V. 

Branskamp 1
6014 CB  Ittervoort (NL)
+31 (0) 475 56 64 64

Industrieterrein Ittervoort

Afslag 41 A2 E25

Grathem -Thorn- Ittervoort -N273

info@vinkenservice.nl
www.vinkenservice.nl
BTW NL8188.58.783.B01
KvK 14098502
Whatsapp +31 (0)6 10 47 32 03
 
Naar welk E-mailadres kan ik mailen met vragen over:

Offertes van machines en informatie over machines

wimjr@vinkenservice.nl

Administratieve vragen

administratie@vinkenservice.nl

Financiële  vragen

facturatie@vinkenservice.nl

 Bestellingen / offertes van onderdelen, navraag levertijden enz.

parts@vinkenservice.nl

Voor al uw overige vragen

info@vinkenservice.nl

 

Om spam tegen te gaan, reken het sommetje uit:   =